gandacul de dantela

Gandacul de dantela

Informatii generale despe Gandacul de Dantela Gandacul de dantela este unul dintre cei mai noi aparuti daunatori de la noi din tara. Acesta a aparut odata cu inceperea importului de plante ornamentale. Acesta este un daunator specific azaleelor si rodendronilor. Atat el, cat si speciile inrudite cu el ataca o singura specie de plante sau specii apropiate, toate fiind arbori sau arbusti ornamentali. Acest daunator este de foarte mici dimensiuni. Adultii a in jur de 5 […]

ddd in restaurante

DDD in restaurante

Orice proprietar de restaurant sau orice alt loc care se ocupa cu comercializarea alimentelor sau preparatelor stie cat de importante sunt tratamentele DDD in restaurante.

capusa

Cum indepartam o capusa?

Odata cu venirea primaverii, chiar daca scapam de grija rozatoarelor, grijile noastre se inmultesc semnificativ. Apar mustele, tantarii, se inmultesc puricii si sa nu uitam de CAPUSA!

soarece in casa

Soarece mort in casa – ce facem?!

Ce facem cand folosim otrava pentru soareci, iar nefericitul isi gaseste sfarsitul chiar in casa noastra – adica, cand gasim un soarece mort in casa?!

super killer cum il folosim

Super Killer 25 EC – cum il folosim?

Super killer 25 EC este un insecticid potrivit pentru combaterea unui spectru larg de daunatori (capuse, muste, purici, paduchi, paianjeni, dar si plosnite), indiferent de stadiul de dezvoltare. El poate fi folosit de utilizatorii casnici, dar si de prestatorii DDD.

prestator DDD

Cum alegem un prestator DDD?

Cu totii stim cat de suparatoare pot fi probleme cu daunatorii. Cateodata, se intampla ca aceasta problema sa ne depaseasca si sa nu ne mai putem descurca singur. Cand ajungem in aceasta situatie, este bine sa stim cateva informatii esentiale inainte de a alege un prestator DDD care sa ne ajute. 

Racumin Pasta

Racumin Paste

Racumin Paste este rodenticid foarte eficient marca Bayer. Afla cand trebuie folosit, cum functioneaza impreuna cu expertii PestMAG.ro

plosnite de pat la hotel

Cum ne dam seama daca avem plosnite de pat in camera de hotel?

In ultima perioada din ce ince mai multe camere de hotel se confrunta cu plosnite de pat. Aflati daca exista si in camera pe care ati inchiriat-o.

soareci si sobolani

Soarece prins in capcana adeziva – Cum il eliberam?

Cand folosim capcane adezive, trebuie sa ne asteptam sa prindem soareci si sobolani. Intrebarea la care raspundem astazi este: Cum ii eliberam?

buburuze

7 lucruri interesante despre Buburuze

Astazi vom discute despre cateva lucruri uimitoare si neasteptate despre buburuze si despre clasicele metode de prevenire si combatere.


Post navigation