Drept aplicabil

Prezenta Politica de Confidentialitate este conditionata de Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului pestmag.ro.

Angajament si date de identificare

S.C. PestMAG Invest S.R.L., identificata prin CUI: RO 32393021,  detinatorul “pestmag.ro”, are notificarea numarul 30844 din 18 februarie 2014 la registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si utilizatorilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (identificarea persoanei fizice sau juridice in vederea efectuarii comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Cadru legislativ

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. PestMAG Invest S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Drepturile Utilizatorului

PestMAG (pestmag.ro) confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe PestMAG.ro implica autentificarea dumneavoastra printr-o parola.

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Metode de comunicare

Orice comunicare oficiala sau corespondenta va fi facuta in scris, prin e-mail pe adresa office@pestmag.ro sau prin completarea formularului disponibil pe pagina de Contact.

Comunicarilor telefonice sau prin alte mijloace nu sunt valabile si nu pot constitui un angajament intre parti.