Cum alegem un prestator DDD?

DDD

Cu totii stim cat de suparatoare pot fi probleme cu daunatorii. Cateodata, se intampla ca aceasta problema sa ne depaseasca si sa nu ne mai putem descurca singur. Cand ajungem in aceasta situatie, este bine sa stim cateva informatii esentiale inainte de a alege un prestator DDD care sa ne ajute.

Ca in orice alt domeniu, nu toata lumea este la fel priceputa, nu toate produsele sunt la fel de bune si nici nu merg toate lucrurile exact asa cum ar trebui. Asa ca, pentru a reduce riscurile unui tratament nereusit va oferim cateva sfaturi pentru alegerea unui prestator DDD (Dezinsectie Dezinfectie si Deratizare).

Cum alegi un prestator DDD?

  1. Prima data apelati la prieteni sau cunosinte. De cele mai multe ori, chiar un prieten apropiat a mai avut exact aceeasi problema, iar el cunoaste deja un prestator DDD potrivit.
  2. Alegeti o companie licentiata in domeniul DDD, cu toate certificatele la zi.
  3. Inainte de a accepta un pret ce pare cam piperat, contactati mai multe companii pentru a ava face o idee cu privire la costul lucrarii.
  4. Aflati daca compania contractare are asigurare pentru a acoperi eventualele distrugeri ce se pot petrece in imobilul dumneavoastra.
  5. Daca vi se inmaneaza o garantie, citi-o cu atentie pentru a sti cu precizie ce anume acopera si pentru cat timp.
  6. Feriti-va de companiile care ofera oferte exatrodinare, de cele mai multe ori tratamentul nu isi va face efectul.
  7. Proprietarii imobilelor pot suna la agentiie statului pentru informatii cu privire la companiile DDD.