Cum ne dam seama daca avem plosnite de pat in camera de hotel?

In ultima perioada, din ce in ce mai multe hoteluri si moteluri au probleme cu plosnite de pat. Atunci cand banuiti ca in camera voastra de hotel exista plosnite de pat, puteti sa cereti o alta camera fara nicio problema.

De fiecare data cand ajungeti intr-o camera de hotel sau airbnb ar trebui sa verificati daca nu cumva va veti intalni cu plosnite de pat. Aceste mici craturi pot cauza muscaturi de o mancarime severa si va pot urmari pana acasa. Odata instalate in casa dumneavoastra, vor fi o mare bataie de cap.

Pentru mai multe informatii despre plosnitele de pat, despre cum sa scapati de ele sau despre muscaturile lor, nu ezitati sa cititi si restul articolelor noastra despre acest daunator.

Astazi, vom discuta despre pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a afla daca camera voastra de hotel este infestata de plosnite de pat.

Avem plosnite de pat in camera de hotel?

plosnite de pat

  1. Primul pas este sa verificam salteaua si cadrul patului. Cautati pete de sange sau mici puncte negre, asemanatoare cu boabele de piper.
  2. Depozitati bagajele in baie sau chicineta. PEntru a fi siguri ca bagajele dumneavoastra nu vor fi infestate cu plosnite de pat, depozitati-le in baie. Din cauza podelei reci si lipsa ascunzisurilor, baile sunt cele mai putin preferate de plosnitele de pat.
  3. Verificati si restul camerei. Nu trebuie sa cautati si in capatul opus al camerei, dar uitati-va si la canapea sau fotoliile din camera, in spatele ramelor foto sau a tablourilor de langa pat si in spatele noptierelor.

Chiar daca nu gasiti urme de plosnite de pat, trebuie sa fiti precauti pentru a nu cara cateva dupa dumneavoastra. Bagajele nu se lasa niciodata pe podea, iar hainele trebuie sa stea intotdeauna stranse in dulap sau in valize.

Cand ajungeti acasa, spalati hainele pe care le-ati avut in vacanta la o temperatura cat mai mare, aspirati valizele. De asemenea, in urmatoarele doua saptamani fiti atenti la muscaturile care apar pe corp. In cazul in care acestea apar, atunci puteti banui ca va confruntati cu o invazie a plosnitelor de pat.

Pentru mai multe informatii si intrebari despre plosnite de pat, nu ezitati sa ne contactati.