DDD in restaurante

Orice proprietar de restaurant sau orice alt loc care se ocupa cu comercializarea alimentelor sau preparatelor stie cat de importante sunt tratamentele DDD in restaurante.

Cea mai importanta reclama pe care ti-o poti face este ca, clientul sa plece multumit acasa. Asadar, daca acesta se va intalni si doar cu un gandacel sau un soricel isi va schimba cu siguranta parerea despre locul in care a venit sa manance. Curatenia, dezinfectia si atentia pentru aceste lucruri sunt unele dintre cele mai importante aspecte la un restaurant.

Sfaturi pentru tratamentele DDD in restaurantetratamente DDD in restaurante

Daca sunteti proprietarii unui restaurant sau daca va ocupati de unul sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i urmati ca sa va ajute la tratamentele impotriva daunatorilor.

  1. In primul rand, cel mai important aspect a programului de combatere a daunatorilor si a tratamentelor DDD in restaurante este sa stabiliti un program strict de curatenie. Serviciul de curatenie trebuie facut integral, asta insemnand inclusiv sub mobilier, in spatele frigiderelor, zonele de depozitare si rafturile. Daunatorii de igiena se vor feri cu siguranta de un loc curat.
  2. Nu doar proprietarul si cel ce se ocupa de restaurant trebuie sa cunoasca importanta dezinsectiei, dezinfectiei si deratizarii. Tot personalul trebuie instruit si informat asupra factorilor ce pot preveni aparitia daunatorilor, dar si asupra masurilor si tratamentelor ce se practica.
  3. Cauzele infestarii cu daunatori trebuie inventariate si tinute sub control. Apa statuta, gunoaiele si resturile sunt ca o invitatie pentru gandaci si rozatoare. De asemenea, fisurile in pereti, gaurile in geam sunt considerate o usa deschisa pentru daunatori.
  4. Din punct de veere legal, tratamentele DDD in restaurante periodice sunt obligatorii. Asadar, va recomandam sa nu incercati tratamentele in regie proprie si sa nu apelati la personal necalificat. Pulverizarea insecticidelor sau montarea capcanelor nu este suficient pentru un tratament de deratizare si dezinsectie. Firmele autorizate DDD nu doar va vor ajuta sa scapati de daunatori, dar vor si preveni aparitia acestora.