Super Killer 25 EC – cum il folosim?

Super Killer 25 EC este un insecticid concentrat emulsionabil, produs de Pasteur, potrivit pentru combaterea unui spectru larg de daunatori (capuse, muste, purici, paduchi, paianjeni, dar si plosnite). Formula sa speciala ucide atat adultii, cat si ouale si larvele insectelor. El poate fi folosit de utilizatorii casnici, dar si de prestatorii DDD. Il putem folosi in cladiri industriale, scoli, spitale, restaurante, in medii deschide, dar si in depozite, camioane si trenuri.

100 ml de solutie contin: 25 g de substanta activa (cipermetrina), iar restul de pana la 100 ml ingredienti inerti, precum solventi aromatica si emulgatori.

Mod de prepara a solutiei cu Super Killer 25 EC

  • Pentru combaterea gandacilor de bucatarie, a paianjenilor, puricilor si plosnitelor vom folosi 10 ml de Super Killer 25 EC in 4 L de apa. Pentru 1 mp pe care vrem sa-l tratam avem nevoie doar de 50 ml de solutie de lucru. Asadar, 4 L de solutie ne pot ajunge pentru aproape 100 mp. Timpul de actiune al insecticidului este de 24 de ore, timp in care toti daunatorii vor fi exterminati, indiferent de stadiul de dezvoltare.
  • Pentru combaterea mustelor, moliilor, tantarilor si viespilor vom avea nevoie de o concentratie mai mare a insecticidului. Asadar, vom dilua 10 ml de Super Killer 25 EC in 2,8 L de apa si vom folosi 50 ml tot pentru 1 mp. Cu toate acestea, timpul de actiune va fi mult mai mic, fiind de aproximativ 1 ora.

Mod de utilizare Super Killer 25 EC

  • Spatii interioare: Trebuie sa aplicam un strat uniform de solutie in toate cotloanele casei cu ajutorul unui pulverizator (pompa). Vom aplica cu precadere in colturile intunecoase, crapaturi, debarale, de-a lungul pragurilor usilor si ferestrelor, in spatele dulapurilor si in jurul tevilor de apa, canalizare si a instalatiilor sanitare. De asemenea, vom pulveriza solutia de lucru in spatele oricarei piese de mobilier, in sertare si in camara (dupa ce a fost eliberata).
  • Spatii exterioare: Aplicam local pe terase, geamuri, depozite de gunoi si pe vegetatia inconjuratoare. Mai mult decat atat, trebuie sa cream o bariera de protectie in jurul cladirii. Aplicam un strat uniform al solutiei pe o banda de 2-3 m in jurul cladirii, dar si pe cladire pe o inaltime de circa 1 m.super killer

Masuri de Prim Ajutor

Este foarte important sa ne luam toate masurile de siguranta atunci cand folosim insecticide. Din acest motiv, este obligatoriu sa citim instructiunile cu care vine insotit insecticidul si sa folosim echipamentul de protectie necesar.

In cazul inhalarii solutiei, vom scoate persoana in cauza la aer curat si ii vom evalua functiile vitale. Daca apar efecte secundare, consultati medicul IMEDIAT!

In caz de contact cu pielea, se vor scoate hainele care au avut contact cu solutia, iar tot corpul trebuie spalat cu apa si sapun din abundenta. De preferat, de doua ori. In caz de contact cu ochii, se vor spala timp de 15 minute cu apa din abundenta, tinand ochii in permanenta deschisi. Acest lucru nu este intotdeauna suficient asa ca, va recomandam sa apelati la asistenta medicala imediat cum are loc contactul.