Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului pestmag.ro

Site-ul PestMAG (pestmag.ro) este operat de SC PestMAG Invest SRL, cu sediul in Str. Chilia Veche, nr 7A, Bucuresti, CUI: RO32393021, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13148/2013, denumita in continuare PestMAG (pestmag.ro).

 Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului PestMAG (pestmag.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanei care il utilizeaza, denumita in continuare “Utilizator“. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Utilizatorul este orice persoana fizica sau persoana juridica, identificata prin Cod de Identificare Fiscala, iar in lipsa acestuia prin Nume si Prenume, care acceseaza si navigheaza site-ul PestMAG (pestmag.ro), indiferent daca plaseaza o comanda de produse sau nu.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul Utilizatorului de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre Utilizator si PestMAG (pestmag.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Utilizatorul are dreptul sa notifice in scris PestMAG (pestmag.ro) ca renunta la cumparare (returneaza produsul), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Administratorul PestMAG (pestmag.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe site si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. PestMAG (pestmag.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul PestMAG (pestmag.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului PestMAG (pestmag.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

        Societatea noastra practica un adaos comercial variabil intre 0 – 1000%.

Erori de redactare

In cazul in care preturile, descrierile sau alte detalii referitoare la produsele disponibile pe site-ul PestMAG (pestmag.ro) au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs sau comanda si de a anunta Utilizatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Utilizatorii nu pot solicita daune interese sau despagubiri in baza comenzilor plasate care contin produse cu erori de redactare.

Metode de comunicare

Comunicarea va fi facuta in scris, prin e-mail pe adresa office@pestmag.ro sau prin completarea formularului disponibil pe pagina de Contact.

Comunicarilor telefonice sau prin alte mijloace nu sunt valabile si nu pot constitui un angajament contractual.

Drept aplicabil

Limba care guverneaza relatia dintre PestMAG (pestmag.ro) si Utilizator este limba romana.

Prin folosirea site-ului PestMAG (pestmag.ro), Utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul PestMAG (pestmag.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.