super killer cum il folosim

Super Killer 25 EC – cum il folosim?

Super killer 25 EC este un insecticid potrivit pentru combaterea unui spectru larg de daunatori (capuse, muste, purici, paduchi, paianjeni, dar si plosnite), indiferent de stadiul de dezvoltare. El poate fi folosit de utilizatorii casnici, dar si de prestatorii DDD.

k othrine

K-Othrine – Gama de produse de la Bayer

Produsele Bayer din gama K-othrine sunt unele dintre cele mai cautate insecticide de pe piata. Aflati care este porudusul potrivit pentru dumneavoastra!

substanta activa

Substanta activa – Bromadiolona

Descopera cum trebuie sa-ti alegi raticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Bromadiolona!

substanta activa

Substanta activa – Coumatetralyl

Descopera cum trebuie sa-ti alegi raticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Coumatetralyl!

substanta activa

Substanta activa – Permetrin

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Permetrin!

substanta activa

Substanta activa – Brodifacoum

Descopera cum trebuie sa-ti alegi raticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Brodifacoum!

substanta activa

Substanta activa – Bendiocarb

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Bendiocarb!

substanta activa

Substanta activa – Imidacloprid

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Imidacloprid!

substanta activa

Substanta activa – Fipronil

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Fipronil!

substante active

Substanta activa – Piretrin

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Piretrin!


Post navigation