Racumin Paste

Racumin Paste este un raticid marca Bayer. Formularea lui il face unul dintre cele mai eficiente raticide de pe piata. Astazi, vom discuta despre cum, cand si cat trebuie folosit pentru a scapa de una dintre cele mai neplacute probleme cu care se poate confrunta o gospodarie: soarecii si sobolani.

Acesta este un rodenticid formulat sub forba unor pernute de pasta albastra, bogata in atractanti alimentari si ambalata in pliculete de hartei biodegradabila. Atunci cand folosim otrava pentru rozatoare, este foarte important sa folosim manusi. Manusile impiedica posibilitatea de a ne intoxica cu otrava, dar impiedica si mirosul nostru sa ajunga pe otrava. O otrava atinsa direct un om o va face neapetisanta pentru rozatoare.

Substanta activa este Coumatetralyl-up. Acesta este un anticoagulant de prima generatie ce distruge sistemul circulator al rozatoarelor, provocand hemoragii interne si o moarte lente, dar nedureroasa. Dozajul esre de doar 375 ppm de substanta activa, fiind special dozat pentru rozatoare. Riscul de intoxicare pentru vietuitoarele non-vizate, cum ar fi animalele de casa, este minim si se manifesta doar in cazul consumului unor cantitati importante de Racumin Paste.

Datorita formularii sale, Racumin Paste isi pastreaza proprietatile intacte si in medii umede si insalubre sau in conditii extreme de temperatura. Cu toate astea, daca le folositi la exterior, va recomandam sa folositi statii de intoxicare pentru a reduce complet riscul degradarii din cauza precipitatiilor, dar si riscul ingerarii de catre vietuitoarele non-vizate.

Inainte sa folosim Racumin Paste trebuie sa monitorizam si sa identificam focarele, cuiburile si traseele rozatoarelor. Acesta poate fi utilizat cu acelasi succes in gospodarii, spatii publice, la exterior, in grajdurile de animale, dar s in depozitele e produse vegetale si alimentare.

Profil Tehnic Racumin Paste:racumin

  • Compozitie  – 0.0375 g Coumatetralyl din 100 g, iar restul coformulanti
  • Formulare  – pasta
  • Clasificare toxicologica – Xn – Nociv
  • Categorie de utilizatori – profesionali si populatie
  • Ambalaj – pliculete de 10 g, ambalate in galeti de 5 kg

Dozaj:

  • Soarece de casa  – 20-30 g/statie intoxicare
  • Sobolan comun – 100-120 g/statie intoxicare
  • Sobolan de camp, harciog, popandau – 4-5 kg/ 10000 mp