gandacul de dantela

Gandacul de dantela

Informatii generale despe Gandacul de Dantela Gandacul de dantela este unul dintre cei mai noi aparuti daunatori de la noi din tara. Acesta a aparut odata cu inceperea importului de plante ornamentale. Acesta este un daunator specific azaleelor si rodendronilor. Atat el, cat si speciile inrudite cu el ataca o singura specie de plante sau specii apropiate, toate fiind arbori sau arbusti ornamentali. Acest daunator este de foarte mici dimensiuni. Adultii a in jur de 5 […]

gandacul orezului

Gandacul Orezului

Pe cat de mic, pe atat de periculos. Gandacul orezului este un daunator al cerealelor, ce nu ne da pace nici macar in sezonul rece. Afla cum scapi de el!

plosnite urat mirositoare

Cum previn o invazie de Plosnite urat mirositoate?

Nimanui nu-i place un musafir urat mirositor. Asadar, hai sa aflam cum putem sa evitam o invazie de plosnite urat mirositoare.

paduchele de carte

Paduchele de carte

Stiati ca paduchii nu ne ataca dor scalpul?! Paduchele de carte este un adevarat daunator pentru depozite si orice alte spatiu de depozitare.

gandacul paianjen

Gandacul Paianjen

Chiar daca multe lume il confunda cu un paianjen, aceasta insecta este de fapt un gandac. La inceput o insecta rar intalnita, iar acum o insecta comuna.

buburuze

Buburuza

Tu stii care este buburuza si care este gargarita? Afla care este daunatorul si care este insecta folositoare pentru gradina ta.

fluturi de noapte

Fluturi de noapte

Stiati ca omizile sunt adevaratii daunatori? Aflati cum puteti sa scapati atat de ele, cat si de toate speciile de Fluturi de noapte!

Gandacul Roscat al fainii

Gandacul Roscat este un daunator tipic de provizii. Apare doar impreuna cu alte insecte si produce pagube materiale insemnate!

pasare migratoare graur

Graur – prieten sau dusman?

Un graur trezeste sentimente conflictuale in inima oricarui cultivator. Acesta poate sa ne distruga cultura sau sa ne scape de daunatori!

porumbei

Informatii Porumbel

Aparitia unui porumbel ar trebui sa insemne pace si speranta, dar atunci cand ne apare in curte stim ca nu e un semn de bun augur: urmeaza o lupta apriga.


Post navigation