cu ce cureti lipiciul de soareci?

Cu ce cureti lipiciul de soareci?

Astazi vom raspunde la intrebarea “Cu ce cureti lipiciul de soareci?” cu cateva sfaturi despre indepartarea uleiului de pe textile, mobila si chiar de pe pisici.

combatere molii

Prevenire si Combatere Molii

Pentru ca intr-un articol anterior am discutat despre tipurile de molii, astazi este timpul sa vorbim despre prevenirea si combaterea moliilor. Avand in vedere, cate tipuri de molii exista, metodele de combatere molii sunt si ele numeroase, dar ca si in cazul altor daunatori cateodata prevenirea este mai usoara. Prevenire Molii  Pentru molia hainelor, aspirarea si curatarea hainelor, dulapurilor, covoarelor si lucrurilor textile din casa sunt de cele mai multe ori suficiente pentru a preveni […]

gandacul orezului

Gandacul Orezului

Pe cat de mic, pe atat de periculos. Gandacul orezului este un daunator al cerealelor, ce nu ne da pace nici macar in sezonul rece. Afla cum scapi de el!

plosnite urat mirositoare

Cum previn o invazie de Plosnite urat mirositoate?

Nimanui nu-i place un musafir urat mirositor. Asadar, hai sa aflam cum putem sa evitam o invazie de plosnite urat mirositoare.

insecte

Stiati ca?! #8

Asadar, sunteti pregatiti sa descoperiti noi curiozitati despre insecte?!

tipuri de molii

Ce tipuri de molii exista?

Primul pas in combaterea daunatorilor este cunoasterea inamicului. Asadar, astazi vom discuta despre tipuri de molii.

paduchele de carte

Paduchele de carte

Stiati ca paduchii nu ne ataca dor scalpul?! Paduchele de carte este un adevarat daunator pentru depozite si orice alte spatiu de depozitare.

dezinfectia

Ce este dezinfectia?

Dezinfectia este o necesitate in orice spatiu public, iar principalul si cel mai important motiv este: propria noastra sanatate!

tipuri de insecticide

Tipuri de insecticide

Astazi vom vorbi despre mai multe tipuri de insecticide. In functie de problema pentru care se folosesc, exista mai multe tipuri de insecticide. Primul pas pentru a cumpara un insecticid potrivit pentru dumneavoastra este sa stiti cateva lucruri de baza despre ele. De exemplu, daca aveti probleme cu puricii si veti folosi un insecticid impotriva zburatoarelor, acesta nu va avea efectul asteptat. Exista multe tipuri de insecticide diferite fiecare dintre acestea fiind menite sa fie […]

mituri despre insecte

Mituri despre insecte

Astazi, vom discuta despre mituri despre insecte pe care cu totii le stiam cand eram mici sau pe care inca le mai auzim, dar nu stim care sunt adevarate.


Post navigation