racumin pasta

Racumin Paste

Racumin Paste este rodenticid foarte eficient marca Bayer. Afla cand trebuie folosit, cum functioneaza impreuna cu expertii PestMAG.ro

k othrine

Produsele K-Othrine

Produsele Bayer din gama K-othrine sunt unele dintre cele mai cautate insecticide de pe piata. Aflati care este porudusul potrivit pentru dumneavoastra!

plosnite de pat la hotel

Cum ne dam seama daca avem plosnite de pat in camera de hotel?

In ultima perioada din ce ince mai multe camere de hotel se confrunta cu plosnite de pat. Aflati daca exista si in camera pe care ati inchiriat-o.

soareci si sobolani

Soarece prins in capcana adeziva – Cum il eliberam?

Cand folosim capcane adezive, trebuie sa ne asteptam sa prindem soareci si sobolani. Intrebarea la care raspundem astazi este: Cum ii eliberam?

buburuze

7 lucruri interesante despre Buburuze

Astazi vom discute despre cateva lucruri uimitoare si neasteptate despre buburuze si despre clasicele metode de prevenire si combatere.

controlul daunatorilor

Cum combatem daunatorii?

Expertii PestMAG au construit cel mai simplu ghid despre controlul daunatorilor. Afla cum sa-i tii la distante sau cum sa-i gonesti din casa ta.

cu ce cureti lipiciul de soareci?

Cu ce cureti lipiciul de soareci?

Astazi vom raspunde la intrebarea “Cu ce cureti lipiciul de soareci?” cu cateva sfaturi despre indepartarea uleiului de pe textile, mobila si chiar de pe pisici.

combatere molii

Prevenire si Combatere Molii

Pentru ca intr-un articol anterior am discutat despre tipurile de molii, astazi este timpul sa vorbim despre prevenirea si combaterea moliilor. Avand in vedere, cate tipuri de molii exista, metodele de combatere molii sunt si ele numeroase, dar ca si in cazul altor daunatori cateodata prevenirea este mai usoara. Prevenire Molii  Pentru molia hainelor, aspirarea si curatarea hainelor, dulapurilor, covoarelor si lucrurilor textile din casa sunt de cele mai multe ori suficiente pentru a preveni […]

gandacul orezului

Gandacul Orezului

Pe cat de mic, pe atat de periculos. Gandacul orezului este un daunator al cerealelor, ce nu ne da pace nici macar in sezonul rece. Afla cum scapi de el!

plosnite urat mirositoare

Cum previn o invazie de Plosnite urat mirositoate?

Nimanui nu-i place un musafir urat mirositor. Asadar, hai sa aflam cum putem sa evitam o invazie de plosnite urat mirositoare.


Post navigation