capusa

Cum indepartam o capusa?

Odata cu venirea primaverii, chiar daca scapam de grija rozatoarelor, grijile noastre se inmultesc semnificativ. Apar mustele, tantarii, se inmultesc puricii si sa nu uitam de CAPUSA!

soarece in casa

Soarece mort in casa – ce facem?!

Ce facem cand folosim otrava pentru soareci, iar nefericitul isi gaseste sfarsitul chiar in casa noastra – adica, cand gasim un soarece mort in casa?!

super killer cum il folosim

Super Killer 25 EC – cum il folosim?

Super killer 25 EC este un insecticid potrivit pentru combaterea unui spectru larg de daunatori (capuse, muste, purici, paduchi, paianjeni, dar si plosnite), indiferent de stadiul de dezvoltare. El poate fi folosit de utilizatorii casnici, dar si de prestatorii DDD.

soareci si sobolani

Soarece prins in capcana adeziva – Cum il eliberam?

Cand folosim capcane adezive, trebuie sa ne asteptam sa prindem soareci si sobolani. Intrebarea la care raspundem astazi este: Cum ii eliberam?

combatere molii

Prevenire si Combatere Molii

Pentru ca intr-un articol anterior am discutat despre tipurile de molii, astazi este timpul sa vorbim despre prevenirea si combaterea moliilor. Avand in vedere, cate tipuri de molii exista, metodele de combatere molii sunt si ele numeroase, dar ca si in cazul altor daunatori cateodata prevenirea este mai usoara. Prevenire Molii  Pentru molia hainelor, aspirarea si curatarea hainelor, dulapurilor, covoarelor si lucrurilor textile din casa sunt de cele mai multe ori suficiente pentru a preveni […]

deratizare cu otrava

Deratizarea cu otrava | Cum se face? | Informatii si detalii

Invata de la profesionisti cum sa-ti faci singurderatizarea cu otrava! Scapa de rozatoare prin cele mai moderne metode de combatere a daunatorilor!

Cum se face dezinsectia cu Solfac EW50 impotriva puricilor?

Afla cum poti scapa cu usurinta de puricii din casa ta impreuna cu insecticidul Solfac EW50! PestMAG.ro va ofera un mic ghid pentru a va descurca singuri!

dezinsectie la exterior

 Cum facem o dezinsectie la exterior?

Deoarece ne aflam la rubrica “DO IT YOURSELF”, acest articol se adreseaza persoanelor care decid sa efectueze un tratament de dezinsectie la exterior in regie proprie.

dezinsectie contra capuselor

Cum se face o dezinsectie impotriva capuselor?

Invata de la EXPERTI cum sa-ti faci singur dezinsectie contra capuselor! Scapa de capuse Acum cu cele mai eficiente solutii

gel insecticid

Cum se foloseste gelul insecticid?

Invata de la profesionisti cum sa-ti faci singur dezinsectia cu gel insecticid! Scapa de gandaci si furnici prin cele mai moderne metode de combatere a daunatorilor