pasare migratoare graur

Graur – prieten sau dusman?

Un graur trezeste sentimente conflictuale in inima oricarui cultivator. Acesta poate sa ne distruga cultura sau sa ne scape de daunatori!

porumbei

Informatii Porumbel

Aparitia unui porumbel ar trebui sa insemne pace si speranta, dar atunci cand ne apare in curte stim ca nu e un semn de bun augur: urmeaza o lupta apriga.

substanta activa

Substanta activa – Permetrin

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Permetrin!

naftalina

Naftalina

Naftalina se fabrica din petrol sau din gudron de huila (huila este in carbine natural negru, compact si dur, dar sfaramicios).

insecte

Stiati ca?! #6

Seria de articole „Stiati ca?!” se mareste pe zi ce trece, expertii PestMAG.ro incercand sa stranga cele mai interesante aspecte despre orice insecta.

termite

Termite

Stiati ca termitele produc pagube in valoare de 150 000 000 dolari pe an? Expertii nostri iti ofera cateva informatii esentiale pentru a scapa de termite!

substanta activa

Substanta activa – Brodifacoum

Descopera cum trebuie sa-ti alegi raticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Brodifacoum!

substanta activa

Substanta activa – Bendiocarb

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Bendiocarb!

substanta activa

Substanta activa – Imidacloprid

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Imidacloprid!

substanta activa

Substanta activa – Fipronil

Descopera cum trebuie sa-ti alegi insecticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Fipronil!


Post navigation