insecticide naturale

Insecticide naturale

Foloseste insecticide naturale pentru a scapa de daunatorii din gradina ta. Stiati ca busuiocul si rozmarinul tin tantarii si mustele la distanta?

gandacul paianjen

Gandacul Paianjen

Chiar daca multe lume il confunda cu un paianjen, aceasta insecta este de fapt un gandac. La inceput o insecta rar intalnita, iar acum o insecta comuna.

dezinfectie

Curatenie vs. Dezinfectie

Stim cat de des trebuie facuta curatenia, dar stim cand si unde trebuie sa facem dezinfectie?! Afla informatiile esentiale pentru o dezinfectie ca la carte!

insecticide organofosforice

Insecticide organofosforice

Stiti pentru ce folosim insecticide organofosforice? In SUA reprezinta 70% dintre substantele folosite impotriva daunatorilor. Acestea sunt foarte…

buburuze

Buburuza

Tu stii care este buburuza si care este gargarita? Afla care este daunatorul si care este insecta folositoare pentru gradina ta.

fluturi de noapte

Fluturi de noapte

Stiati ca omizile sunt adevaratii daunatori? Aflati cum puteti sa scapati atat de ele, cat si de toate speciile de Fluturi de noapte!

insecte

Stiati ca?! #7

Seria de articole „Stiati ca?!” se mareste pe zi ce trece, expertii PestMAG.ro incercand sa stranga cele mai interesante aspecte despre orice insecta.

Gandacul Roscat al fainii

Gandacul Roscat este un daunator tipic de provizii. Apare doar impreuna cu alte insecte si produce pagube materiale insemnate!

instructiuni

Instructiuni Insecticide

Unii oameni considera ca anumite pesticide sunt sigure, iar altele reprezinta un pericol. Acest lucru nu este chiar adevarat. Orice produs chimic, inclusiv orice raticide sau insecticide, poate reprezenta un pericol pentru oameni, animale sau pentru mediu daca nu este utilizat in conditii de siguranta. Intelgerea riscului folosirii produselor insecticide si raticide este foarte importanta! Riscul produselor insecticide depinde de doi factori foarte importanti: expunerea (ce perioada?) si toxicitatea.  Expunerea se refera la perioada la care ati […]

substanta activa

Substanta activa – Bromadiolona

Descopera cum trebuie sa-ti alegi raticidul potrivit in functie de substanta activa a acestuia! Astazi vorbim despre Bromadiolona!


Post navigation