K-Othrine – Gama de produse de la Bayer

Produsele Bayer din gama K-Othrine sunt unele dintre cele mai cautate produse insecticide. Randamentul pe care il au le-au dus vorba in toata lumea, chiar daca este vorba de plosnite de pat, gandaci sau chiar purici.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta pe scurta toate produsele din aceasta gama, pentru ce se folosesc si cum actioneaza.

K-Othrine SC 25

SC 25 este un insecticid universal de referinta. El poate fi folosit impotriva furnicilor, gandacilor, moliilor, mustelor, ar si paianjenilor si tantarilor. Ca orice produs reusit, au aparut peste 400 de copii. Asa ca, cititi cu atentia eticheta inainte sa-l cumparati!

Este formulat pe baza tehnologiei “Flow”, adica o formulare a substantei active sub forma de cristale, ci nu granule, acoperite de un mix de polimeri. Substanta activa este Deltametrinul, mai multe informatii despre substantele active gasiti aici.

Cristalele de substanta activa au nevoie de o cantitate minima de solventi, amestecandu-se usor cu apa. Deltametrinul utilizat in formularea celor de la Bayer are o puritate de peste 99%, asigurand o remanenta indelungata, un randament foarte bun, fara sa pateze sau sa miroasa.

K-Othrine WG 250

Cantitatea de substanta activa este de 10 ori mai mare decat la insecticidele pe baza de formulare “Flow”, adica 25%.

Este conditionat sub aceeasi forma speciale de cristale dispersabile in apa, ce favorizeaza o remanenta prelungita. De asemenea, este amabalat intr-o monodoza pentru a usura utilizarea. WG 250 actioneaza prin contact si prin ingestie, paralizand foarte rapid sistemul nervos si provocandu-le moartea.

Este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile, nu este inflamabil si nu exista riscul de precipitare sau inghet.

Aqua K-Othrine 

Acest insecticid este destinat aplicarii numai prin diluare cu apa. Aqua este formulat pe baza tehnologiei FFAST.

Tehnologia anti-evaporare FFAST consta in cresterea semnificativa a timpului de plutire a substantei de lucru prin inglobarea moleculelor de alcooli si polimeri, care formeaza o pelicula protectoare. Substanta de lucru ramane cu 30-40% mai mult timp in aer, sporindu-i sansele de contact cu daunatorii vizati.

Produsul se dilueaza cu apa, iar aplicarea se face cu un echipament ULV (ultra low volume) sau prin ceata rece.

K-Othrine EC 25

EC 25 se foloseste prin diluarea cu solventi organici, in special pentru dezinsectiile exterioare (parcuri, spatii verzi, municipalitati etc.).

Fiecare 100 ml de EC 25 contin 2.5 g de susbtanta activa (deltametrin) si coformulanti pana la 100 ml. Este suficient sa folosim 50 ml de insecticid in 5 litri de apa pentru 100 mp suprafata tratata.  Are efect garantat pentru spatii de depozitare, subsoluri, scari de bloc, parcari subterane, dar si in zone industriale, prin aplicarea cu pompa de joasa presiune, atomizorul sau nebulizatorul.