Stiati ca?! #8

A trecut cam multa vreme de la ultimul articol Stiati ca?! Asa ca, este timpul sa recuperam. Astazi, va aducem 10 noi curiozitati despre insecte care speram sa fie la fel de interesante si neasteptate cum au fost pentru noi .

Dar nu uitati: Daca aveti probleme cu daunatorii, apelati intotdeauna la profesionisti: atat pentru sfaturi potrivite pentru dumneavoastra, cat si pentru servicii de dezinsectie de calitate!

Asadar, sunteti pregatiti sa descoperiti noi curiozitati despre insecte?!

Curiozitati despre insecte

1.Care credeti ca este cel mai ciudat mod de a percepe sunetul? Noi credem ca prin genunchi! Si da, greierii au genunchi si detecteaza sunetul prin ei. curiozitati despre insecte

2. Credeti ca doar oamenilor le place sa manance?! Ei bine, mustele de casa reguciteaza mancarea pentru a o manca din nou.

3. Cu totii stim ca toti cainii se recunosc intre ei, dar si pe noi prin miros. Ei nu sunt singurele necuvantatoare care fac asta: moliile se recunosc tot prin miros, chiar de la cativa kilometri.

4. Si daca nu ati ramas uimiti pana acum, ganditi-va ca exista o anumita specie de furnici care “explodeaza” atunc cand sunt atacate. Ciudate modalitate de aparare, nu-i asa?!

5. Gandacii pot intrece cu usurinta recordurile noastre din copilarie pentru cine isi poate tine respiratia sub apa cel mai mult. Acestia pot sa supravietuiasca pana la 15 minute sub apa,

6. Care credeti ca este singurul animal care poate sa isi intoarca capul la 360 de grade? Daca ati raspuns “bufnita”, ei bine gresiti. Acestea doar se apropie, dar nu pot face o rotatie completa. Vaduva neagra este singurul animal!

7. Oamenii au aproximativ 400 de muschi, dar omidele au chiar si mai multi!

8. Stiati ca este mai probabil sa fiti ucisi de dopul unei sticle de sampanie decat de un paianjen otravitor?!

9. Primele luni din viata unei libelule sunt petrecute sub apa. Cu toate astea, dupa ce ajunge la maturitate si incep sa zboare, acestea se vor ineca odata ajunse in apa.

10. Daca doua muste ar fi lasate sa se reproduca, fara intreruperi, pentru un an, ar produce o masa de muste la fel de mare ca Pamantul. Va vine sa credeti?! Pana si noua ne e greu, cred ca orice curiozitati despre insecte mai aflam acesta va ramane preferatul meu.