gandacul paianjen

Gandacul Paianjen

Chiar daca multe lume il confunda cu un paianjen, aceasta insecta este de fapt un gandac. La inceput o insecta rar intalnita, iar acum o insecta comuna.

buburuze

Buburuza

Tu stii care este buburuza si care este gargarita? Afla care este daunatorul si care este insecta folositoare pentru gradina ta.

fluturi de noapte

Fluturi de noapte

Stiati ca omizile sunt adevaratii daunatori? Aflati cum puteti sa scapati atat de ele, cat si de toate speciile de Fluturi de noapte!

Gandacul Roscat al fainii

Gandacul Roscat este un daunator tipic de provizii. Apare doar impreuna cu alte insecte si produce pagube materiale insemnate!

pasare migratoare graur

Graur – prieten sau dusman?

Un graur trezeste sentimente conflictuale in inima oricarui cultivator. Acesta poate sa ne distruga cultura sau sa ne scape de daunatori!

porumbei

Informatii Porumbel

Aparitia unui porumbel ar trebui sa insemne pace si speranta, dar atunci cand ne apare in curte stim ca nu e un semn de bun augur: urmeaza o lupta apriga.

termite

Termite

Stiati ca termitele produc pagube in valoare de 150 000 000 dolari pe an? Expertii nostri iti ofera cateva informatii esentiale pentru a scapa de termite!

Capusa

Informatii generale si de combatere despre pericolul pe care il reprezinta capusa. Invata de la EXPERTI ce sunt si cum scapam de ea.

pasari

Pasari

Pasarile sunt daunatori foarte bine cunoscuti in zonele rurale, dar stiai ca ele reprezinta o problema si in spatiile urbane?!

pisica

Pisica si florile

Stiati ca nu doar pisica reprezinta un pericol pentru gradina? Dar si gradina poate reprezenta un pericol pentru pisica ta? Afla de ce!


Post navigation